Starity

Az Eufória sztárját nem lepte meg a sorozat késése

2024. március 29. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Nemrég jelentették be, hogy elnapolták az Eufória harmadik évadának forgatását. Storm Reid szólalt meg először az ügyben, és nem lepődött meg a csúszáson.

hirdetés

Storm Reid az első színész az Eufóriából, aki megszólalt a harmadik évad késése miatt. A fiatal színésznő csütörtökön (március 28.) Los Angelesben részt vett egy megnyitón, és beszélt a késésről.

Remélem, hogy a nézők, a közönség be tudja fejezni a sorozatot. Szerintem óvatosan kell bánni a műsorral. A szívünket és a lelkünket tettük bele

- mondta.

Reidet megkérdezték, hogy meglepte-e a késés, mire ő így felelt: 

Igen és nem. Mindannyian reméljük, hogy már holnap visszamehetünk, de vannak logisztikai kérdések, amelyeket meg kell oldani. Szóval bár egy kicsit csalódott vagyok, de nem lepődtem meg. Azt viszont tudom, hogy ha visszamegyünk, akkor biztos vagyok benne, hogy továbbra is hitelesek leszünk és a való világot képviseljük.

Reid játssza Giát, Zendaya karakterének, Rue-nak a kistestvérét.

Az HBO a hét elején jelentette be, hogy az Eufória harmadik évadát elhalasztják. A tervek szerint idén nyáron forgatták volna le az új epizódokat, de a csatorna hagyja, hogy a szereplők más lehetőségek után nézzenek, mivel a forgatókönyvek még nem készültek el.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek