Starity

Rá se lehet ismerni Lady Gagára - új külsővel jelentkezett be a születésnapján

2024. március 29. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Lady Gaga 38 éves lett, szinte rá sem ismerni, miután kiszőkítette a szemöldökét.

hirdetés

Lady Gaga 38 éves lett, és úgy döntött, hogy kipróbál valami újat, ezért kiszőkítette a szemöldökét. Az énekesnőt első pillantásra szinte fel sem lehet ismerni. 

Az Instagramon megosztott kép mellett nemcsak a születésnapjáról és a köszöntésekről emlékezett meg, hanem az új zenéjéről is beszámolt.

A mai nap annyira különleges volt - nem emlékszem, mikor voltam ennyire boldog a születésnapomon. Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, a családom és a barátaim szeretnek, kedvesek és egészségesek. Úgy érzem, hogy a szívem szétrobban a hálától a saját egészségemért és a ZENE miatt - az egyik legjobb zenémet írom, amióta az eszemet tudom, a Joker 2: Folie à Deux című filmünk hamarosan megjelenik. És a világ minden tájáról üzeneteket kapok kis szörnyektől-művészektől-publicistáktól, akik szeretik a munkámat, ezek olyan sokat jelentenek nekem

- írta Gaga.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy úgy szerettek engem, ahogyan szerettek és hogy ilyen igazi szeretettel vagytok a dalaim iránt - kislánykorom óta írok pop dalokat, és el sem hiszem, hogy még mindig azt csinálhatom, amit szeretek. Ez az év fontos és jelentős év lesz számunkra, tudom. A zene megváltoztatja az emberek életét, óriási megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek