Starity

Selena Gomez erotikus képeket posztolt magáról, ami miatt ismét célkeresztbe került a teste

2024. március 31. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Selena Gomez képeket tett közzé magáról az Instagramon, majd törölte őket, valószínűleg mert ismét a súlya került középpontba miattuk.

hirdetés

Selena Gomez nemrég két fotót posztolt magáról az Instagram Storyjában, ahol egy fekete pánt nélküli bralette-ben pózol szexin. A képeket azonban törölte, miután vegyes reakciókat váltott ki a közösségi médiában.

A negatív kommentek egy része a testére és az öregedésére vonatkozott, megkérdezték, "mi történt vele", és azt írták neki, hogy "nem ismerik fel", néhányan még a súlya miatt is bántották. 

Gomez a múltban elmagyarázta, hogy a lupus diagnózisa miatt ingadozik a súlya.

Lupuszom van, veseproblémákkal és magas vérnyomással küzdök, szóval sok egészségügyi problémával küzdök. A betegségemmel kezdtem el igazán észrevenni a testképemmel kapcsolatos dolgokat

- mondta 2019-ben. 

Gomez rajongói a védelmére keltek, és leszólták azokat, akik nem ismerik fel, hogy a hírességek nem mindig néznek ki ugyanúgy, mint amikor gyerekként vagy tinédzserként bekerültek a szakmába. 

Túlságosan kényelmes nektek, hogy csúnyának nevezzétek... gyógyszereket kell szednie a betegsége miatt, ami hatással van a súlyára, és mindenki csúnyának és kövérnek nevezi, amikor csak vigyáz magára

- írta egy rajongója.

Valaki más hozzátette:

Istenem, miért olyan lehetetlen nőnek lenni? Selenának nem kötelező úgy kinéznie, ahogy ti szeretnétek, hogy kinézzen. Az internet szerint a nőknek fiatalosnak és csinosnak kell maradniuk, vagy attól kell félniük, hogy a férfiak nem fogják szeretni őket. Ezek a szépségszabványok nevetségesen hamisak és toxikusak.

via Indy100

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek