Starity

Összetört: J.Lo nem érti, miért lett bukás az új lemeze

2024. április 01. 20:08   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő nem volt felkészülve rá, hogy ekkora bukás lesz a lemeze.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Jennifer Lopez régen várt albuma az énekesnő folyamatos promótálása ellenére elég nagy bukás lett. Lopez, aki saját bevallása szerint is elég versenyző típus, nagyon meglepődött rajta, hogy nem hozta az elvárt sikert az album (illetve az albumhoz tartozó film és dokumentumfilm). 

Rob Shuter, aki korábban J.Lo sajtósa volt, elárulta, szerinte mi állhatott a rajongók gyászos érdeklődése mögött:

Jennifer mindig is zseniális volt a marketing szempontjából, de nagyon elszámította magát, amikor azt gondolta, hogy a világot még mindig érdekli Ben és Jennifer szerelmi története. Senkit sem érdekel már "Bennifer". A világ továbblépett. 

- mondta a The New York Postnak. 

Az érdeklődés hiánya okán az énekesnő kénytelen volt lemondani több koncertjét is, amelynek során azt tervezte, a This Is Me... Now-t fogja promótálni. 

Jennifer nagyon csalódott, hogy ilyen gyatrán teljesített a lemeze, amit majdnem egy évtized után adott ki. Ilyen bukást még sosem tapasztalt. Nagyon kínos számára. A szívét-lelkét beletette ebbe a projektbe, hatalmas vállalás volt tőle. 

Az érzelmi faktor mellett anyagilag is hatalmas terhet jelentett számára: nem talált befektetőt, ezért saját maga finanszírozta az albumhoz készült filmet (nagyjából 20 millió dollárt költött rá), arról nem is beszélve, hogy férjének, Ben Afflecknek egyáltalán nem tetszett, hogy kiteregeti a legféltettebb közös titkaikat. 

via In Touch Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek