Starity

Elhunyt Jennifer Garner édesapja

2024. április 02. 08:08   |   Szerző: Four

A színésznő szomorú posztban osztotta meg, hogy a napokban elhunyt az édesapja.

hirdetés

Gyászol Jennifer Garner: a színésznő több megható fotót posztolt és elárulta, hétvégén, 85 éves korában elhunyt az édesapja, William Garner. 

Vele voltunk, az "Amazing Grace"-t énekeltük, amikor itthagyott bennünket (hogy átsegítettük, vagy elijesztettük-e, jó kérdés). Habár abban nincs tragédia, ha egy férfi 85 éves korában, egy egészséges, csodás életet leélve hal meg, a gyász elkerülhetetlen, és meglepő pillanatokban tör ránk. 

A színésznő kifejezte, hálás az apja "gyengéd természetéért és csendes erejéért":

(...) Azért, ahogy viccelődött velünk a csintalan humorával, és amiért ő találta fel az örökké türelmes, minden játékban részt vevő lányos apuka szerepét. Hálásak vagyunk a munkamoráljáért, a vezetői képességeiért és a hitéért. 

Garner emellett azoknak az egészségügyi dolgozóknak is megköszönte a lelkiismeretes munkát, akik az édesapját gondozták a legutolsó hónapjaiban. 

A ti gondoskodásotok meghosszabbította Apa életét, és a kedvenc helyén lehetett: a lányaival és az unokáival körülvéve, a kedvenc csapatának szurkolva, egy hajó kapitányaként - de legfőképp a felesége mellett, aki 59 évig volt a társa.

- írta Garner, majd így folytatta:

Annyi mindent lehetne írni az apámról - a testvéreimmel együtt mindig emlegetni fogjuk, milyen csodálatos volt, szóval készüljetek fel erre. De ma annak állítok emléket, hogy milyen nagyszerű férfi, apa és nagypapa volt, és hogy milyen szerető örökséget hagyott maga után. 

tette hozzá a sztár egy sor eddig nem látott fotó kíséretében.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek