Starity

Már a halálára készül a Bűbájos boszorkák sztárja: megválik a tárgyaitól

2024. április 02. 12:12   |   Szerző: Four

Shannen Doherty rákkal küzd, és elárulta, miért kezdte eladogatni a holmijait.

hirdetés

Shannen Doherty szívszorító döntésre szánta el magát: elkezdett megválni a holmijaitól, így készül a halálára. 

A negyedik stádiumos rákkal küzdő színésznő elárulta, mindezzel az édesanyja dolgát szeretné megkönnyíteni:

Az elsődleges számomra most az édesanyám. Tudom, hogy nehéz lesz neki, ha előtte halok meg. És mivel ez nagyon kemény lesz neki, szeretném megkönnyíteni a dolgát. Nem akarom hogy egy csomó cuccommal bajlódnia kelljen. Nem akarom, hogy négy raktárnyi bútorral vesződjön. 

Az 52 éves híresség elkezdte átválogatni a dolgait: eladományozza illetve eladja  bútorait és más ingóságait, amelyeket az évek alatt gyűjtött. 

Nemrég pedig a tennessee-i otthonába utazott, hogy összepakolja a holmijait - ez azonban nagyon nehéz döntés volt számára, mert korábban úgy tervezte, hogy kiöregedett, beteg lovakat fog gondozni a birtokán.

Tennesse-ben voltunk, hogy összepakoljuk az ottani dolgaimat. Nagyon nehéz és érzelmes folyamat volt - úgy éreztem, feladom az álmomat, hogy felépítek egy birtokot, egy házat nekem, egy házat anyukámnak, és kibővítem az istállót. (...) Ez volt az egyik álmom. Pakolás közben elkezdtem sírni... úgy éreztem, feladom az álmom és ez mit is jelent nekem? Hogy feladom az életem? Ez azt jelenti, hogy bedobom a törölközőt? Az anyám meglátott és azt mondta: "Nem kell megválnod ettől a helytől. Ettől még küzdhetsz. Én pedig: "Hát persze, hogy küzdök."

A színésznő eközben jött rá, hogy az a helyes, ha elengedi az álmát, ami "eleve hülye ötlet volt", annyira sokba került volna a hely felújítása. Így aztán megbékélt a döntéssel, és hozzátette, ettől függetlenül támogatni fog mentett lovakat. 

Ezzel együtt többet is utazhatok, mert több pénzem lett így, hogy eladom [a dolgaim]. Aztán új emlékeim lesznek azokkal, akiket szeretek. Elvihetem az anyámat még több nyaralásra, mert lett egy kis extra "zsebpénzem", és nem kell belenyúlnom az ingatlanjaimba, amelyek gondoskodnak a szeretteim sorsáról, ha én már nem leszek. 

- tette hozzá. 

A színésznő egyébként januárban nagyon örült, mert a kezelése elmondása szerint "csodával határos eredményeket" ért el nála. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek