Starity

Erről fog szólni a Nem férek a bőrödbe második része?

2024. április 02. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Nagyjából egy hónapja jelentették be, hogy folytatódik a Nem férek a bőrödbe című film, most néhány részlet is kiderült róla.

hirdetés

Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis várhatóan visszatérnek a Nem férek a bőrödbe című vígjátékban, amely a 2003-as Disney-film folytatása lesz.

Az eredeti filmben Lohan és Curtis egy anya-lánya duót alakítottak, akik testet cserélnek, és kénytelenek alkalmazkodni egymás életéhez, amíg vissza nem fordítják az átkot. A kiszivárgott részletei alapján a folytatás úgy tűnik, mintha a Nem férek a bőrödbe és Lohan másik sokak által kedvelt filmje, Apád-anyád idejöjjön! keveréke lenne.

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint a filmben Harper, Lohan karakterének, Annának 14 éves lánya lesz a főszereplő. Harper a leírás szerint "odaszúrós humorérzékkel rendelkezik, mostanában kissé rosszkedvű, mert régóta egyedülálló anyukája hozzá fog menni a brit étteremtulajdonos Eric Davishez". 

A lap beszámolója szerint Ericnek is van egy 14 éves lánya, Lily, aki nem áll ki Harperrel szemben - még akkor sem, amikor a családjaik hamarosan a házasság miatt egyesülnek. Úgy tűnik, hogy Harper testet fog cserélni Annával, míg Lily Curtis karakterével, Tessszel.

Az Apád-anyád idejöjjön! című filmben Lohan fiatal ikreket játszott, akiket a szüleik a tudtukon kívül elválasztottak egymástól, az egyikük az Egyesült Államokban, a másikuk pedig Londonban nőtt fel.

Az EW jelentése szerint ezek a részletek a meghallgatási forgatókönyvekből származnak, amelyeket a leendő színésznőknek adtak, hogy felkészüljenek a fiatal szerepekre. Nem erősítették meg, hogy ezek a forgatókönyvek a hivatalos forgatókönyv részét képezik-e.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek