Starity

Brutális balesetben vesztette az életét a Sabrina és Gen V sztárja

2024. április 02. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Meghalt Chance Perdomo a Chilling Adventures of Sabrina és a Gen V sztárja. Mindössze 27 éves volt.

hirdetés

Szombaton (március 30-án) jelentették be, hogy Chance Perdomo, brit színész, akit leginkább a Sabrina hátborzongató kalandjai (Chilling Adventures of Sabrina) és a V generáció (Gen V) című sorozatokból ismerhettünk, 27 éves korában motorbalesetben elhunyt. A balesetben más személy nem volt érintett.

A művészetek iránti szenvedélyét és csillapíthatatlan életkedvét mindenki érezte, aki ismerte, és kedvessége azokban fog tovább élni, akiket a legjobban szeretett

- olvasható Perdomo képviselői által a Deadline-nak elküldött nyilatkozatban.

Perdomo több színésztársa is ugyanezt a nyilatkozatot tette közzé a közösségi médiában, köztük Maddie Phillips, Derek Luh, Asa Germann, Lizze Broadway és Sean Patrick Thomas. 

A szívünk Chance szeretteivel van, miközben gyászoljuk ezt a sokkoló veszteséget. Emlékezni fogunk az együtt töltött különleges pillanatokra, a fertőző mosolyára, amely bármelyik szobát be tudta ragyogni, a meleg öleléseire és az egyediségére, amelyet mindig magával vitt. Nyugodj békében drága barátunk, nagyon fogsz hiányozni. Szeretettel, a V generáció szereplői.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek