Starity

Hivatalosan is dollármilliárdos lett Taylor Swift

2024. április 02. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő igazi kulturális jelenség lett és hatalmas vagyonra tett szert a turnéjával.

hirdetés

Taylor Swift felkerült a Forbes által összegyűjtött milliárdos celebek listájára. Az énekesnő a magazin szerint Eras Tour című, öt kontinensen átívelő koncertsorozatával már most annyi pénzt keresett, hogy dollármilliárdossá vált. 

A 34 éves híresség 1,1 milliárd dollárnyi vagyonra tett szert, és a Forbes szerint ő az első előadó, aki szimplán a dalai és a fellépései révén vált ilyen vagyonossá. 

A celebeket felsorakoztató lista élén egyébként George Lucas szerepel 5,5 milliárd dollárral, utána Steven Spielberg 4,8 milliárd dollárral, és harmadik Michael Jordan, 3,2 milliárddal.

Swift a tizennegyedik a sorban, nemezise, Kim Kardashian azonban megelőzte: a hatodik lett, 1,7 milliárd dollárral. A leggazdagabb nő a listán pedig a műsorvezető Oprah Winfrey, aki az évek során 2,8 milliárd dollárt gyűjtött össze, és ezzel a negyedik lett a Forbes szerint. 

Swift egyébként "megdolgozik" a pénzéért: legutóbbi koncertjén sokak szerint annyira beteg volt, hogy alig kapott levegőt - de ettől még nem állt meg egy pillanatra sem. 

Embed from Getty Images

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek