Starity

Elképesztő hír terjed Kylie Jennerről és Timothée Chalamet-ről

2024. április 02. 19:07   |   Szerző: SzilviD

A legújabb hír szerint Kylie Jenner Timothée Chalamet gyermekét várja. A TMZ utánajárt a hír hitelességének.

hirdetés

Daniel Tosh komikus indított el egy új pletykát Kylie Jennerről és Timothée Chalamet-ről. Azt állította, hogy egy élelmiszerbolt alkalmazottja mondta neki, hogy Kardashian-Jennerék a Hulu The Kardashians című műsorához forgattak egy szegmenst, amiben egy terhesség felfedése történik.

Podcastjének keddi (április 2.) epizódjában Tosh azt állította, hogy egy malibui élelmiszerboltban járt, ahol egy alkalmazottal beszélgetett, mert előző nap zárva voltak.

»Miért volt tegnap zárva a bolt?« [- kérdeztem az alkalmazottól] Erre ő: »Nos, nem szabadna erről beszélnem, de a Keeping Up With the Kardashians, a show, itt forgatta tegnap az évadzáróját.«. Spoilerveszély, ez a sorozat következő évadát jelenti. Ez a nagy évadzáró. Ez a random élelmiszerboltos azt mondja nekem, hogy kibérelték az egész boltot, bezárták, és aztán, úgy tettek, mintha élelmiszert vásárolnának

- magyarázta Tosh, ezután azt állította, azt a jelenetet forgatták, ahol Kylie Jenner bejelenti a terhességét: 

Kylie elárulta, hogy ismét terhes, Timothée gyerekével. Micsoda bombameglepetés.

A TMZ úgy döntött, hogy utánajár, igazak-e a pletykák, így több bennfentest is megkérdeztek, akik cáfolták az állításokat. A produkciós cég forrásai szerint a Hulu valóságshow-sorozata "még egyszer sem forgatott élelmiszerboltban a következő évadhoz". Emellett a TMZ szerint "közvetlen tudással" rendelkező források azt állítják, hogy Jenner nem terhes.

Március közepén még mindenki azt találgattak, hogy Kylie Jenner és Timothée Chalamet szakítottak-e, de kiderült, hogy csak a színész érezte úgy, hogy túl sok a figyelem a kapcsolatuk körül. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek