Starity

Elkészülhet Tobey Maguire negyedik Pókember-filmje?

2024. április 03. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Sam Raimi rendező elárulta, hogy valóban készülőben van-e a negyedik Pókember-film Tobey Maguire-rel a főszerepben.

hirdetés

A pletykák szerint Tobey Maguire újra visszatérhet Peter Parker, vagyis Pókember szerepéhez Sam Raimi rendezővel együtt.

A 48 éves színész és a rendező a 2000-es évek elején együtt dolgoztak az első trilógián, és Maguire a 2021-es Pókember: Nincs hazaút című filmben újra eljátszotta Peter Parkert. Anno, miután elkészült az első trilógia, tervben volt a negyedik film, de végül meghiúsult. 

Nos, erről még nem hallottam. Olvastam róla, de valójában még nem dolgozom rajta. Úgy értem, a Marvel és a Columbia annyira sikeres a jelenlegi Pókember [filmekkel], és nem tudom, hogy visszamennének-e hozzám

- mondta Sam Raimi a CBR-nek nemrég a WonderConon. 

Imádom az összes új Pókember-filmet. Imádtam a Pókember: Nincs hazaút című filmet. Nagyon, szuper volt újra látni Tobey-t benne

- tette hozzá.

Raimi nemrég dolgozott együtt a Marvellel, a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmen, így úgy gondolja, hogy biztosan hallott volna már arról, ha tervben lenne egy ilyen folytatás. 

Még nem beszéltem Tobey-val [egy velem közös negyedik filmről], de talán a Marvel vagy a Columbia Pictures igen. Most dolgoztam a Marvellel a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmen. Szóval, nagyszerű viszonyban vagyok velük. Biztos vagyok benne, hogy hallanék róla, ha készülne.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek