Starity

Brad Pitt reagált Angelina Jolie legújabb vádjaira

2024. április 06. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Brad Pitt reagált Angelina Jolie új vádjaira a borászat eladásával kapcsolatban, a színész barátai szerint Jolie csak ködösít.

hirdetés
Brad Pitt reagált Angelina Jolie legújabb vádjaira
Fotó: hu.depositphotos.com

Brad Pitt reagált Angelina Jolie érvelésére a titoktartási megállapodással kapcsolatban a borászat eladásakor, melyekre a színésznő a legújabb jogi beadványában hivatkozik.

Jolie már évek óta próbálja eladni a részét a borászatból. Pitt beperelte őt, és azzal érvelt, hogy megszeg egy korábbi megállapodást. Jolie a héten bírósági dokumentumokat nyújtott be, amelyek szerint nyomást gyakoroltak rá, hogy írjon alá egy titoktartási megállapodást, mielőtt Pitt beleegyezett volna, hogy kivásárolja őt.

A színésznő azt állítja, hogy a megállapodás megtiltotta volna neki, hogy beszéljen a múltbéli fizikai bántalmazásokról, amelyekről a csapata azt állította, hogy a hírhedt 2016-os incidens előtt történtek, és amelyekben a pár gyermeke is érintett.

Pénteken (április 5.) Pitt visszavágott a saját beadványán keresztül, amibe kitér arra, hogy Jolie minden alkalmazottuktól kért titoktartási megállapodást, ami kiterjedt Pitt-re és a gyerekeikre is.

Jolie hajthatatlanul elutasítja, hogy bemutassa azt a sok más titoktartási megállapodást, amelyet a vonatkozó időszakban aláírt vagy kért másoktól, valamint a kapcsolódó dokumentumokat, feltehetően azért, mert tudja, hogy ezek súlyosan aláásnák a védekezését

- tették hozzá Pitt ügyvédei. 

Emellett azt is elmondták, hogy Jolie saját titoktartási szerződést javasolt a kezdeti próbálkozások során, hogy megegyezzenek az eladásról. A pár már a különválásuk során is tárgyalt erről.

Jolie viselkedését Pitt-hez közel állók "ködösítésnek" nevezték.

Egy másik forrás a következőket nyilatkozta:

Ez az ügy nem arról szól, ami 2016-ban történt egy repülőn. Hanem arról, hogy volt-e megállapodásuk arról, hogy nem adják el a borászatban és a családi házban lévő érdekeltségeiket a másik beleegyezése nélkül. Brad és csapata erre koncentrál.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek