Starity

Jake Gyllenhaal nem meri eljegyezni a barátnőjét

2024. április 07. 20:08   |   Szerző: Four

A színész évek óta kapcsolatban él, de nem meri megkérni a barátnője kezét.

hirdetés
Jake Gyllenhaal nem meri eljegyezni a barátnőjét
Fotó: hu.depositphotos.com

Hat éve kapcsolatban él, de Jake Gyllenhaal nem hajlandó megkérni szerelme, Jeanne Cadieu kezét. A Life & Style forrása szerint a színész annyira tart a változástól, hogy hiába szánja el magát időről-időre, mindig visszatáncol. 

Gyakran tesz utalásokat, amelyek alapján az ember azt hiheti, hogy hamarosan eljegyzi a barátnőjét, de ezt sosem követik tettek. 

- mondta a forrás. 

A 43 éves színész 2018 óta alkot egy párt a 28 éves francia modellel, akivel először New Yorkban illetve Párizsban kapták lencsevégre. 

2021-ben, Az elveszett lány című film premierjén jelentek meg először együtt a vörös szőnyegen, és ezt követően Jake így nyilatkozott:

Többféle szempontból is egy család vagyunk. Egy olyan kapcsolatban élek, amely szeretettel teli és támogató. Olyan nyugodtnak érzem magam. 

- mondta, később pedig arról mesélt, hogy "szeretne jó férj és jó apa lenni", illetve, hogy "csodálatos kapcsolatban él."

De a magazin forrása szerint "képtelen elszánni magát" a nagy lépésre:

Az igazság az, hogy szereti a dolgokat úgy, ahogy most vannak. A családja nem érti, miért fél ennyire ettől a döntéstől. Jeanne intelligens és gyönyörű, de ő sem várhat arra örökké, hogy Jake mikor kapja össze magát. Benne van a pakliban, hogy Jeanne egyszer megunja a várakozást.

- tette hozzá az illető. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek