Starity

Elege van: Louis Tomlinsont nagyon idegesíti, hogy mindig összehozzák őt Harry Stylesszal

2024. április 10. 09:09   |   Szerző: Four

A One Direction egykori tagja szerint teljesen értelmetlen ez az elmélet.

hirdetés
Elege van: Louis Tomlinsont nagyon idegesíti, hogy mindig összehozzák őt Harry Stylesszal
Fotó: hu.depositphotos.com

Louis Tomlinson számtalanszor próbált már véget vetni annak az évek óta keringő rajongói elméletnek, hogy a One Direction idején romantikus viszonyba bonyolódott az egyik bandatársával, Harry Stylesszal - de mostanra belátta, egyszerűbb, ha inkább elengedi a füle mellett ezeket a teóriákat. 

Ami nem egyszerű, hogy pár éve rájöttem: nem tehetek semmit, hogy elűzzem ezeknek a rajongóknak a fejéből ezt az elméletet. Annyira belegabalyodtak abba, amit hisznek, hogy képtelenek elfogadni az igazságot. És ez egy kicsit idegesít, de azt hiszem, ez a munkámmal jár.

- mondta a brazil G1-nak. 

Az énekes - akinek van már egy 8 éves gyereke Brianna Jungwirth-től - azt is megjegyzte, hogy a fanok néha túl messzire mennek. 

Vannak pillanatok, amikor egy kicsit... van amikor túl személyessé válik a dolog. Ott van a fiam Freddie, aki a legfontosabb ember az életemben. És néha nagyon nem fair, hogy milyen határokat feszeget ez az egész. Tehát ez [az elmélet] olyasmi, ami már visszavonhatatlanul létezik. Semmit nem tudok tenni ellene: az emberek abban hisznek, amiben hinni akarnak. Akkor meg mindegy. 

- mondta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek