Starity

Daniel Radcliffe évekig azt hitte, hogy Alan Rickman utálja őt

2024. április 12. 16:04   |   Szerző: Four

A Harry Potter sztárja bevallotta, évekig azt hitte, hogy Alan Rickman utálja őt.

hirdetés

Daniel Radcliffe nagyon meghatódott, amikor nemrég egy podcast során mutattak neki egy felvételt a néhai Alan Rickmanről. A Harry Potter-filmek Piton professzorát alakító színész a felvételen épp Radcliffe-ről áradozott, akinek ez azért is volt szívszorító, mert addig nem látta a felvételt:

(...) Csak az utóbbi egy-két évben sikerült leülnöm egy kávéra Daniellel New Yorkban. Ő is színházban játszott és én is. Nagy büszkeséggel töltött el, hogy láthattam őt a musicalben [How to Succeed in Business Without Trying]. Hogy lehet, hogy ugyanolyan jól táncol, mint a New York-i táncosok? Sokat dolgozott rajta. 

 - mondta Rickman. 

Köszönöm, hogy megmutattátok ezt, sosem láttam. Köszönöm. Annyira tartottam Alan Rickmantől. Már az is, hogy hallottam a hangját: az ember hajlamos elfelejteni, milyen mély, amig a fülében nem cseng. Az első három filmben iszonyatosan tartottam tőle. Rettegtem tőle, azt gondoltam: "ez a fickó biztos utál engem."De valahol a sorok között rájött, hogy nagyon akartam ezt a munkát, dolgozni akartam rajta. 

Radcliffe szerint az évek során annyira jóban lettek, hogy Rickman később rendszeresen megnézte őt bizonyos színházi darabokban, sőt, volt, hogy a nyaralását is megszakította emiatt. 

Embed from Getty Images

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek