Starity

Okostelefon a legnívósabb kategóriából

2024. április 10. 16:04   |   

Fogas kérdés, milyen telefont válasszunk, és mi alapján döntsünk. Mi számít igazán egy készülék esetében? Az ár? A márka? A kamerarendszer? Vagy éppen az extrák? Akik igazán jó mobilra vágynak, azok nem szeretnének kompromisszumot kötni.

hirdetés
Okostelefon a legnívósabb kategóriából

Nekik az iPhone 15 Pro tökéletes lehet! Ezt a terméket nagy várakozás előzte meg, és nem is kellett csalódniuk a rajongóknak: az Apple okostelefonja mindent tud, a prémiumminőség garantált. A CoolMobile.hu webáruházból meg is rendelhető a készülék, és a kiegészítőket is megtaláljuk hozzá. Nézzük, miért jár mindenki a csodájára ennek az eszköznek!

Valódi különlegességek

Az iPhone 15 Pro több tekintetben is más, mint az előző széria termékei. Itt ugyanis titánból készült a keret, amely igazán különlegessé teszi a telefont. Olyan újításokkal is találkozunk, mint az USB Type-C csatlakozó, ami az ikonikus Lightninget váltotta fel.

A kijelzővel kapcsolatos jellemzők is említésre méltóak: van Dynamic Island és Always On Display funkció is a készüléken. Az alábbi paraméterek is önmagukért beszélnek:

  • LTPO Super Retina XDR OLED képernyő

  • 1179 x 2556 pixeles képfelbontás 

  • 2000 nites maximum fényerő

  • 120 Hz-es képfrissítés

Mi változott még az iPhone 14 Pro-hoz képest? Itt olyan extrák is vannak, mint a giroszkóp és a gyorsulásmérő, valamint az iPhone 15 Pro 5G kompatibilis.

Lenyűgöző fotók készíthetők

Amiben igazán ütős az új modell, az a kamerarendszer. Az Apple telefonok esetében eddig sem volt kétséges a kiváló minőség, az iPhone 15 Pro azonban messzemenőkig az egyik legjobb az eddigi készülékek között.

A hátlapi főkamera ugyanis 48 MP-es, áll mellette egy 12 MP-es telefotó és egy szintén 12 MP-es ultraszéles kamera. Természetesen a LED-vaku nem hiányozhat itt sem. A videózás pedig 4K felbontással működik. Az előlapon a szelfikamera 12 MP-es.

Használd a Photonic Engine-t a portréfotózás során: élénk színek, valósághűen visszatükröződő részletek mutatják a professzionális teljesítményt, ráadásul a félhomályban készült képek is tökéletesek lesznek.

A telefon belseje

Vessünk egy pillantást a telefon belsejére is! Talán mondanunk sem kell, hogy e tekintetben is mindent megtett a gyártó a vásárlói elégedettségért. Az új rendszerchipet, az Apple A17 Prót az iPhone 15 Pro kapta meg először, ami nem véletlen: valóban a legjobbat lehet kihozni ebből a készülékből. Akár komolyabb játékok is futtathatók a telefonon, így gamereknek is szívből ajánljuk ezt a modellt.

A tárhely tekintetében 8/128, 8/256, 8/512 GB-os, valamint 8/1 TB-os változatokkal találkozunk, a memória nem bővíthető. Van viszont Dual SIM, így két telefonszámmal is használhatjuk a mobilt.

Az akkumulátor 3274 mAh-s, vezetékesen és vezeték nélkül is tölthető. Az USB Type-C csatlakozónak örülhetünk, hiszen ezzel a MacBook, az AirPods és az iPad is tölthető.

Kétség sem fér hozzá, hogy az iPhone 15 Pro jó választás, és bár felső kategóriás készülék, az ár-érték arány megfelelő ez esetben is. Érdemes a CoolMobile.hu oldaláról beszerezni a terméket, mert itt akár több színben is kapható ez a modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek