Starity

Heidi Klum nem kedveli Sofia Vergarát?

2024. április 13. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Heidi Klum és Sofia Vergara az America's Got Talent bírái és nem jönnek ki olyan jól, mint ahogy azt próbálják eljátszani.

hirdetés

Az America's Got Talent zsűritagjai, Heidi Klum és Sofía Vergara nem jönnek ki jól egymással, a barátságuk csupán a kameráknak és a közönségnek szól. Egy forrás szerint Vergara étkezési szokásai undorítóak az egykori szupermodell számára.

Vergara 2020-ban csatlakozott a tehetségkutató showhoz zsűritagként, és jelenleg az ötödik évadját tölti a műsorban. Klum 2013 óta zsűritag. Bár Klum és Vergara a képernyőn jó barátoknak tűnnek, a bennfentes szerint a színfalak mögött nem állnak olyan közel egymáshoz.

Civilizáltan beszélnek egymással, és rengeteg mutatós szelfit készítenek a netre, de ennél tovább nem jutnak

- árulta el a National Enquirernek a show egyik bennfentese.

A Griselda sztárja a gömbölyded idomairól és arról ismert, hogy szeret enni, míg Klum a modellalkatának megőrzése érdekében szigorúan betartja a diétát.

Az America's Got Talentben betöltött munkájukon kívül nem sok közös van bennük, és nem egyezik az ízlésük a stílus, a modor és főleg az ételek terén

- árulta el a bennfentes.

Heidi élete nagy részében diétázott, és szigorúan ügyel arra, hogy mi kerül a testébe. Számára egy étkezés nyers zöldség és gyümölcs, míg Sofía imád enni, és nagy show-t csinál belőle, szinte mintha Heidi orra alá dörgölné! Az emberek csodálkoznak, hogy Sofía hogyan marad ilyen karcsú, ha ennyit eszik!

- tette hozzá. 

A forrás szerint a műsorban mindenkinek egyértelmű, hogy kényszer barátságról van szó.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek