Starity

Aranyásó Tom Cruise exe? Kitálalt a volt férje

2024. április 15. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Bár Tom Cruise és Elsina Khayrova már szakítottak, kiderült, hogy a nő exe egy interjúban figyelmeztette a színészt, hogy jobb ha felkészül arra, hogy ki kell nyitnia a pénztárcáját, ha szeretné lenyűgözni.

hirdetés

Tom Cruise és Elsina Khayrova néhány hónap randizás után szakítottak. Eddig úgy lehetett tudni, hogy azért, mert a színész megkérte az orosz hölgy kezét, de neki túl gyors volt mindez, most viszont új információk láttak napvilágot. A románcuknak állítólag azután lett vége, hogy a nő volt férje, Dmitry Tsvetkov orosz oligarcha elárult néhány dolgot az ex feleségéről. 

Egy interjúban Tsvetkov figyelmeztette Cruise-t, hogy "tartsa nyitva a szemét és a pénztárcáját", amikor a volt feleségével foglalkozik, akivel két közös gyermekük van. Az oligarcha azt állította, hogy több mint 12 millió dollár értékben ajándékozott neki ruhákat, és további 2,5 millió dollárt költött táskákra, amíg házasok voltak. Azt is megjegyezte, hogy a nő 200 millió dollárt csikart ki belőle, amikor elváltak.

Függetlenül attól, hogy kivel van együtt, Tom Cruise-zal vagy bárki mással, tudni kell, hogy szereti az élet finomabb dolgait, drága és fényűző ízlése van

- tette hozzá Tsvetkov.

A források szerint Khayrova dühös, amiért Cruise a vádak miatt ejtette, és arra is kész, hogy kiteregesse a színész szennyesét bosszúból. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek