Starity

Cheryl Cole még nem talált párt magának

2010. december 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnőre sok férfinak fáj a foga, ezért a bulvár már elég sokkal össze is hozta, de ezeket a kitalációkat Cheryl természetesen tagadja, sőt, még határozottan ki is jelentette: továbbra is egyedülálló.

hirdetés
Cheryl Cole még nem talált párt magának

Cheryl Cole már elvált focista férjétől, a hűtlen Ashley Cole-tól, aki a legújabb hírek szerint egy playmate-re vetette ki a hálóját. A válás elég nagy médiafelhajtást okozott, ezért több hétig ezzel foglalkozott mindenki. Ám mostanra az embereket jobban érdekli az, hogy Cheryl talált-e már hűséges párt magának.

A pletykaáradatok már azt is elősegítették, hogy az énekesnőt összehozták a The Black Eyed Peas-es Will.I.Ammel, az amerikai táncos Derek Hough-fal. Cheryl állítása szerint mindkét férfival csak jó baráti viszont ápol.

Egy tv-interjúban most elárulta az igazságot, amivel mindent tisztázott: „Igen, még mindig szingli vagyok. Nem lenne időm új szerelemre. Igaz, egy hölgy ilyenekről nem is nagyon beszélne.”

Emellett elárulta azt is, hogy karácsonyra egy botoxkúrát kapott X Factor-os zsűritársától, Simon Cowelltől. Persze visszaadta neki, majd hozzátette:  „Használja ő. Bár mostanában mintha simább lenne az arca, lehet, hogy már meg is tette.”

Cole kisasszony mindezek után elmondta, hogy szerinte nevetségesek azok a pletykák, miszerint ő és Cowell nem csak a tehetségkutató műsorban, hanem az ágyban is partnerek: „Egy-egy műsor végére általában ki tudnánk nyírni egymást. Ezek után…”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek