Starity

Joe Manganiello minél előbb szeretne újra megházasodni, de Sofía Vergara ennek nem örül

2024. április 17. 22:10   |   Szerző: Four

A színész nemrég vált el Sofía Vergarától, de már azt tervezi, hogy újra megházasodik.

hirdetés
Joe Manganiello minél előbb szeretne újra megházasodni, de Sofía Vergara ennek nem örül
Fotó: sofiavergara/Instagram

Most, hogy hivatalosan is kimondták Joe Manganiello és Sofía Vergara válását, a Magic Mike sztárja minden erejével azon van, hogy újra megházasodjon. 

A két híresség ugyan csak tavaly nyáron jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk, de amilyen gyorsan csak tudtak elváltak, és azóta mindketten új szerelemre találtak. 

Manganiello már decemberben együtt mutatkozott a vörös szőnyegen Caitlin O'Connorral, akivel nemrég Instagramon is felvállalta a kapcsolatát, illetve nemrég összeköltöztek. Vergara pedig az ortopéd sebész Justin Sulimannel jött össze, aki állítása szerint "az álompasija."

Joe teljes gőzzel a házasságra koncentrál, és Sofíát ez megőrjíti, mert eléggé versenyző típus. Ki nem állhatja már a gondolatot sem, hogy Joe nála előbb vonul oltár elé, és ezért most arról próbálja meggyőzni önmagát és az ismerőseit, hogy Justin számára az igazi. 

- mondta a Life & Style forrása. 

A színésznő januárban egy interjúban elég kendőzetlenül kifejtette, hogy miért ment tönkre a házassága: elárulta, hogy míg Joe mindenképpen szeretett volna közös gyereket, ő már továbblépett ezen az életszakaszon és most már "inkábba nagymamaságra készül." (A hírességnek van egy 32 éves fia, Manolo.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek