Starity

Giancarlo Esposito már az öngyilkosságot fontolgatta, hogy etetni tudja a gyermekeit

2024. április 19. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Giancarlo Esposito saját meggyilkolását tervezte, hogy biztosítási csalást kövessen el, amikor úgy érezte, hogy összeomlott a karrierje.

hirdetés
Giancarlo Esposito már az öngyilkosságot fontolgatta, hogy etetni tudja a gyermekeit
Fotó: Flickr / Gage Skidmore

Giancarlo Esposito elmesélte, hogy karrierje egy pontján annyira le volt égve, hogy fontolóra vette, biztosítási csalást követ el, hogy a gyerekeiről anyagilag gondoskodjon.

A 65 éves színész már évek óta dolgozik Hollywoodban, de a legismertebb szerepét csak 2008-ban kapta meg, amikor a Breaking Bad (Totál szívás) című sorozatban Gus Fringet kezdte játszani. Közvetlenül azelőtt, hogy szerepet kapott a sikersorozatban, Esposito anyagilag nagyon le volt égve. 

Az agyamban a menekülési útvonalam a következő volt: »Ha valaki öngyilkos lesz, jár érte életbiztosítás? Megkapják a pénzt?« A feleségemnek fogalma sem volt, miért kérdezek ilyeneket. Kezdtem tervet szőni. Ha valakit ráveszek, hogy végezzen velem, baleseti halál esetén a gyerekeim megkaphatnák a biztosítást. Négy gyerekem van. Azt akartam, hogy legyen életük. Nehéz időszak volt. Komolyan elgondolkodtam az öngyilkosságon, hogy túléljenek. Ilyen mélyen voltam

– mondta Esposito.

Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy ez nem megvalósítható, mert az okozott fájdalom életre szóló lenne számukra, és életre szóló trauma maradna, ami csak továbbvinné a generációs traumát, amitől igyekszem eltávolodni. A fény az alagút végén a Breaking Bad volt

– tette hozzá. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek