Starity

Blake Lively 2011-ben a Chanel arca lesz

2010. december 19. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már biztos, hogy 2011-ben a a 23 éves Blake Lively lesz az arca a híres luxusmárkának – a képek január végére várhatók.

hirdetés
Blake Lively 2011-ben a Chanel arca lesz

A szépséget állítólag személyesen Karl Lagerfeld kérte fel reklámarcnak,  hiszen a divattervezőt nagyon elbűvölte a színésznő, mikor legutóbbi, párizsi divatbemutatóján találkoztak. A képeket természetesen a fotósként is tevékenykedő divattervező fogja elkészíteni legújabb táskakollekciójáról és Blake-ről.

A színésznő egyik nyilatkozatában kifejtette, hogy imádja a Chanelt, és amikor először találkozott Karl Lagerfelddel, meg sem tudott szólalni, annyira meg volt szeppenve.

Blake tehát azonnal elfogadta a felkérést, s ezzel olyan sikeres és karakteres nők nyomdokaiba lép, mint Vanessa Paradise, Lily Allen, Natalia Vodianova, Georgia May Jagger, Nicole Kidman, Kate Moss, Audrey Tautou vagy éppen Keira Knightley, akik maguk is Chanel-reklámarcok voltak.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek