Starity

Bradley Cooper márciusban ismét a mozikban

2010. december 19. 19:07   |   Szerző: dodookacsa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper és Robert de Niro közös filmjét, a Limitlesst – eddig Dark Fields – Amerikában már 2011. március 11-től vetítik.

hirdetés
Bradley Cooper márciusban ismét a mozikban

Bradley Cooper és Robert De Niro közös filmje, a Limitless című thriller március 11-én kerül az amerikai mozikba, így nem sokkal később nálunk is látható lesz. A forgatásról már több kép is felkerült a világhálóra, ám most megérkezett  a hivatalos trailer is.

A történet szerint Eddie Morra (Bradley Cooper) egy könyvszerző, aki éppen írói válságba került legújabb műve kapcsán, azonban pillanatok alatt megváltozik az élete, amikor egy ismerőse vadontatúj gyógyszert szerez be neki, mely segítségével agykapacitása 100%-át ki tudja használni. Idegrendszerének minden szinapszisa lángba borul, minden, amit életében látott, halott vagy olvasott, újra elérhetővé válik számára. Egy nap alatt képes lesz egy nyelvet elsajátítani, a legkomplexebb matematikai egyenleteket is kisujjból megoldja, sőt, bárkit képes lesz elcsábítani, akivel szóba elegyedik – mindaddig, míg folyamatosan szedi a még tesztelés előtt álló szert.


A Limitless trailere

Eddie hamarosan a Wall Street császára lesz, és felkelti a figyelmét egy pénzügyi mogulnak, Carl Van Loonnak (Robert DeNiro) is, aki tanácsadónak hívja a világ legnagyobb cégkomplexuma létrejövetelének lebonyolításához. Eddie-re azonban olyan emberek is felfigyelnek, akik maguknak akarják a szert, ráadásul a drog brutális mellékhatásai is jelentkezni kezdenek rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek