Starity

Ryan Reynolds és Dwayne Johnson összeveszett a Különösen veszélyes bűnözők forgatásán

2024. május 01. 09:09   |   Szerző: Four

Reynolds és Johnson a Netflix egyik legdrágább produkcióján dolgozott együtt.

hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson és Ryan Reynolds között volt egy kis ellentét a 2021-es Különösen veszélyes bűnözők forgatásán. Johnson ugyanis állítólag rengeteget késett, és a pontatlansága olyan mértékűvé vált, ami már veszélyeztette a koronavírus-járvány idején amúgy is nehézségekbe ütköző produkció elkészültét. 

Úgy tudni, hogy Reynolds erőteljesen felhívta erre a kollégája figyelmét és aztán össze is vesztek - de ma már nincs köztük harag:

Nem volt semmiféle díszletből való kirohanás... nem volt hangos veszekedés, és mindez már a múlté. Ők profi színészek, és az egész akkor történt, amikor amúgy is mindenki nagyon ideges volt a koronavírus miatt. 

- mesélte a Page Six forrása. 

Dwayne állítólag notórius késő: a Wrap forrása szerint készülő vígjátékának, a Red One-nak munkálatairól is nem kevesebb, mint 7-8 órákat késett minden nap. 

Három bennfentes szerint volt olyan is, hogy Johnson egész napokat hagyott ki a forgatáson, ezzel dollármilliókkal megnövelve a munka költségeit. 

Ugyanakkor az Amazon MGM Studios képviselője szerint szó sincs krónikus késésről, "nevetségesnek és hamisnak" nevezte az illető a vádakat. 

De jött ennél durvább hír is Johnsonról: szintén a Wrap forrásai azt állítják, a színész vizespalackokba pisilt a díszletben, hogy ezzel időt takarítson meg - aztán megkérte az asszisztenseit, hogy hogy dobják ki a palackokat. 

Ezt viszont két, a forgatásra bejáratos illető cáfolta meg. 

Akárhogy is, a Különösen veszélyes bűnözők akkora siker lett, hogy a Netflix bejelentette, nem csak második, de harmadik részt is kap a produkció. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek