Starity

Jacqueline Bracamontes férjhez megy?

2010. december 19. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt nemrég lefotózták barátjával, Martín Fuentesszel, a képen pedig jól látható, hogy Jacky ujján egy eljegyzési gyűrű csillog.

hirdetés
Jacqueline Bracamontes férjhez megy?

Jacqueline Bracamontes,  úgy látszik, megtalálta élete párját. A mexikói színésznőt eljegyezte barátja, Martín Fuentes, egy kanadai útjuk során. Így a boldog pár nemsokára egybe is kel. „Csak átadta az eljegyzési gyűrűt, melyet nagy titokban tartott, én pedig természetesen igent mondtam” – mesélte Jacky.

A Las tontas no van al cielo (Candy) című telenovella sztárját egy kiruccanás során lepte meg barátja, a gyűrűt pedig egy jégformájú dobozban adta át.

Az igazság az, hogy nagyon szép párt alkotnak, és biztosan nagyon boldogok lesznek együtt” – mesélte egy közeli ismerősük.

Bár még csak nyolc hónapja vannak együtt, a kapcsolatuk júniusban vált hivatalossá, amikor kiderült, hogy Jackyt semmiféle szerelmi szál sem fűzi  William Levyhez.

Még mindig nem döntöttük el a dátumot, de annyi biztos, hogy valamikor 2011 második felében leszek Martín felesége, ha minden jól megy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek