Starity

Valójában nem Joe Alwyn, hanem Matty Healy törte össze Taylor Swift szívét

2024. május 04. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekesnő Joe Alwyn után Matty Healyvel jött össze, aki sokkal többet jelentett neki, mint azt a rajongók gondolták.

hirdetés

Taylor Swift új albuma, a The Tortured Poets Department debütálása előtt sokan úgy gondolták, hogy az énekesnő a Joe Alwynnal történt szakításáról fog írni a legtöbbet (tekintve, hogy hat évig voltak együtt), de nem kis meglepetésre Travis Kelce, Swift jelenlegi párja is megihlette a sztárt, illetve több dal készült Matty Healyről, akivel mindössze két hónapig alkotott egy párt. 

A Life & Style bennfentese szerint nem véletlen, hogy Healy ennyire központi szerepet kapott a dalokban: az illető elárulta, Taylor valójában sokkal jobban belezúgott az énekesbe, mint eddig gondoltuk, és így aztán a szíve is nagyon csúnyán összetört, amikor szakítottak. 

Ami sokak számára csak két hónapos vigasztalódásnak tűnt egy rosszfiúval, az valójában sokkal szenvedélyesebb kapcsolat volt. Felejtsétek el Joe-t: Matty volt az, aki igazából összetörte Taylor szívét. 

- mesélte az illető. 

A The 1975 frontembere távolról sem passzolt Swift imidzséhez: köztudottan drogfüggőséggel küzdött, és számos visszás kijelentést tett. Ennek ellenére már akkor kerülgették egymást, amikor Swift a Midnights című lemezén dolgozott, és a jelek szerint nagyon vonzotta a Joe totális ellentéteként viselkedő Matty. 

Embed from Getty Images

Nagyon sötét, fájdalmas dalszövegek utalnak rá:

Vannak utalások egy szeretőről, akinek folyamatosan botrányai vannak, pirulákat próbál kérni a barátaitól és még arról is említést tesz, hogy megöli magát, ha valaha szakítanak.

- mondta a Healyről szóló számokról a forrás. 

Taylor ennek ellenére "próbálta megváltoztatni a rosszfiút", akinek "felháborítóak a viccei", "vad", és nem érdekli, mit gondolnak róla. 

A Joe-val kialakult stabilitás után a bennfentes szerint az énekesnő:

Végre a szenvedélyt választotta Mattyvel, de gyorsan megváltozott minden, mert [Matty] hazudott arról, hogy milyen közös jövőt akar vele. Azok után, hogy Taylor mennyi mindent elnézett neki, Matty szívtelenül ghostolta. Ez teljesen összetörte Taylort. A koncertturnéja sikereit kellett volna élveznie, de a körülöttük zajló dráma elhomályosította azt a nyarat.

És, hogy mit szól ehhez Travis Kelce? 

Taylor pár barátja aggódik, hogy az album alapján úgy tűnhet, még nincs túl Mattyn. De őrülten szerelmes Travisbe. Ezúttal úgy tűnik, tényleg megtalálta a tökéletes srácot.

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek