Starity

Utolsó pillanatban mondták le a Jonas Brothers koncertjeit - kiderült az oka is

2024. május 04. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Szomorú hírt közölt a Jonas Brothers a mexikói rajongókkal. Nem tudták megtartani a fellépésüket, kiderült, miért.

hirdetés

Órákkal azelőtt, hogy pénteken (május 3-án) Mexikóvárosban színpadra lépett volna a Jonas Brothers a The Tour keretében, Nick Jonas bejelentette, hogy neki és testvéreinek, Kevin és Joe Jonasnak el kellett halasztania a következő négy koncertet, miután megbetegedett.

Van néhány nem túl jó hírem, amit meg kell osztanom. Pár napja eléggé rosszul kezdtem érezni magam, elvesztettem a hangom, amikor felébredtem, és aznap este még azon őrlődtem, hogy végig tudjam csinálni a cancúni koncertet

- mesélte el egy Instagramra feltöltött videóban.

Nick elmondta, hogy az állapota az elmúlt napokban "fokozatosan romlott", hozzátéve, hogy lázzal, fájdalmakkal és torokfájással feküdt az ágyban. Az orvos azóta influenzát diagnosztizált nála.

Ma reggel arra a döntésre jutottam, hogy ez nem lett jobb, és... nem leszek képes ma este színpadra állni és végigjátszani ezeket a koncerteket Mexikóvárosban és Monterreyben. Fel kell épülnöm és le kell győznöm ezt a dolgot. Nagyon sajnálom, utálok csalódást okozni nektek. Olyan sokat tesztek azért, hogy támogassatok minket, és sokan elutaztatok, hogy ott lehessetek ezen a koncerten, és - csak azt akartam mondani, hogy összetört a szívem emiatt.

A Jonas Brothers eredetileg május 3-án, pénteken és május 4-én, szombaton lépett volna fel Mexikóvárosban, mielőtt Monterreybe utazott volna május 6-án, hétfőn és 7-én, kedden. A mexikóvárosi koncerteket azóta augusztus 21-re és 22-re halasztották, míg a monterrey-i fellépések augusztus 24-én és 25-én lesznek.

Nick azzal zárta üzenetét, hogy üdvözletét küldte a rajongóknak, és azt mondta, reméli, hogy "minél hamarabb visszatér egészségesen".

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek