Starity

Alesha Dixon is jótékonykodik

2010. december 19. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alesha Dixon ezúttal állatokon szeretne segíteni. Az általa reklámozott pólók bevételét a kis kedvencek megsegítésére fordítja.

hirdetés
Alesha Dixon is jótékonykodik

A gyönyörű énekesnő ezúttal az Egyesült Királyság egyik legnagyobb állatokkal foglalkozó jótékony szervezetét, a PSDA-t szeretné támogatni.

Alesha Dixon „I love Cats” és „I love Dogs” feliratú pólókban pózolt a kamerák előtt – ezzel is elősegítve néhány új állatkórház építését. Az énekesnő ugyanis ígéretet tett, hogy 6 millió angol fontot adományoz kedvenceink számára.

A felsőket szürke és fehér színben vásárolhatjátok meg a moretvicaron. 

„Én mint hatalmas állatbarát, tudom, mennyire fontos, hogy törődjünk velük. Ezért is vagyok a PDSA Állatkórház támogatója. Több millió háziállat – beleértve az enyémeket is – feltétel nélkül szereti a gazdáját, amiért cserébe megérdemlik a legjobb ellátást. Jó tudni, hogy a PDSA ott van, amikor igazán szükség van rá. A pólók megvásárlása nagyon jó mód  kedvenceink támogatására” – mondta az énekesnő, akinek legújabb kislemeze, az Every Little Part of Me nemrég jelent meg. A minap Miamiba utazott, hogy leforgathassa hozzá klipjét is.

Pár nappal később, december 8-án pedig részt vett a Visit London Awardson, ahol a Scandalous és a The Boy Does Nothing című dalát adta elő, ezt követően átvehette a Sound of London Award elnevezésű díjat is. 

A fellépésről készült videót itt tudjátok megtekinteni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek