Starity

Gigi Hadid nem örül neki, hogy Bradley Cooper exe újra szingli

2024. május 13. 14:02   |   Szerző: Four

Irina Shayk ismét szingli, és Gigi Hadid tart attól, hogy elcsábítja Bradley Coopert.

hirdetés

Gigi Hadid nem túl boldog, amióta Irina Shayk ismét szingli: attól tart, hogy a modell vissza akarja szerezni tőle Bradley Coopert. 

A színész és Shayk kapcsolata a szakításuk ellenére is elég szoros maradt: nagy egyetértésben nevelik 7 éves kislányukat, Leát, sőt, az utóbbi években többször elutaztak közös nyaralásokra, és a modell által posztolt fotók alapján fel is lobbant köztük a régi tűz. 

Mindennek ellenére Cooper ragaszkodik hozzá, hogy amióta tavaly összejött Gigivel, szigorúan csak barátság van közte és Irina között. A modell viszont nemrég szakított Tom Bradyvel, Gigiben pedig felébredt a féltékenység. 

Irina és Bradley minden nap beszélnek, mindent tudnak egymás életéről. Annyira ragaszkodnak egymáshoz, hogy Gigi már kényelmetlenül érzi magát emiatt. Egy pillanatig sem bízik Irinában, és azt is el tudja képzelni, hogy pusztán szórakozásból akarja visszahódítani Bradleyt. 

- mesélte a Life & Style bennfentese.

Cooper és Shayk tavaly együtt nyaralt Olaszországban, és a lányuk programjaira is leginkább együtt érkeznek. A frissen szingli modellnek állítólag elég magasak az elvárásai az udvarlóival szemben: 

Időbe telik, mire talál magának valakit. Gazdagnak, jóképűnek és nagyon sikeresnek kell lennie az illetőnek. Addig is ott van neki Bradley, akire támaszkodhat - és ez aggodalommal tölti el Gigit. Óvatos lesz, amíg Irina nem talál magának új pasit. 

- tette hozzá a forrás. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek