Starity

Zayn Malik elárulta, hogy miért volt benne neheztelés a One Directionben

2024. május 09. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Zayn Malik úgy érezte, hogy nem tudja magát megvalósítani a One Direction tagjaként.

hirdetés

Zayn Malik új interjút adott, amiben többek között felmerült a One Directionben töltött ideje is. Felfedte, hogy mit sajnált legjobban abban, hogy egy fiúbanda tagja volt. Azon is elgondolkodott, miért érezte magát frusztráltnak akkoriban, és miért volt köztük harag a banda tagjaival. Elmagyarázta, hogyan változott meg mindez az idő előrehaladtával.

Egy ötfős zenekarban voltam, ahol, tudod, állandóan vélemények ütköztek véleményekkel. Ez az, amit te akarsz csinálni, és ez az, amit mi akarunk csinálni. Szóval nehéz volt igazán megmutatni az egyéniséget és megmutatni, hogy ki vagy. Ez nem bárki hibájából történt, csak a körülmények miatt

- elmélkedett.

Az egyetlen dolog, ami miatt mindig rosszul érzem magam, amikor visszatekintek az életemre, hogy nem élveztem eléggé a banda tagja lenni. Úgy érzem, hogy túl komolyan vettem a dolgokat. Hálás vagyok, hogy most boldogabb tudok lenni. Valójában élvezni tudom a dolgokat és egy kicsit a saját perspektívámat. Tudod, mint a félig teli pohár, szemben azzal, hogy félig üres. Ez az én döntésem. Én döntöm el, hogy mi lesz.

Hozzátette, hogy ez a szemlélet váltás a kislánya, Khai születésével következett be. 

Elmondta azt is, hogy mi okozott feszültség a bandában:

Azt hiszem, az volt a lényeg, hogy nagyon fiatalok voltunk. És amikor a zenekarban voltunk, még nem volt meg bennünk az együttérzésnek a megfelelő szintje, mert még nem értettük az életet. Egyszerűen csak fiatal srácok voltunk, akiket csak úgy beledobtak egy helyzetbe. Most, amikor visszatekintek rá, pozitívan tudok rá tekinteni, és azt gondolom, hogy ezek a srácok mind hasonló háttérből jöttek, mint én. Semmijük sem volt, kidolgozták a belüket, énekelni akartak, és bedobták őket egy zenekarba. És tudod, bizonyos fokig nehezteltünk egymásra, mert szólóművészek voltunk, akiket betettek egy zenekarba, és soha nem kellett volna így éreznünk. Soha nem lett volna szabad versenynek lennie. Mindig is bajtársiasságnak kellett volna lennie, és mindig ott kellett volna lennünk egymás mellett, és mindig fedezni kellett volna egymást.

Majd így folytatta:

Azt hiszem, ez fejlődik az idő múlásával. Úgy értem, sokkal együttérzőbb, gondoskodóbb ember lettem másokkal szemben. És amit megtanultam, az az, hogy ezt már korábban is meg kellett volna tennem.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek