Starity

Greatest Hits albumot dob piacra Avril Lavigne

2024. május 10. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Szinte minden hosszú ideje a pályán lévő előadóművész életében eljön a pillanat, amikor csokorba szedi pályája kiemelkedő slágereit és egyben adja ki azokat – a kanadai popcsillag életében most jött el ez az időszak.

hirdetés

Fotó: Facebook / Avril Lavigne

22 év – ennyi ideje áll a világot jelentő deszkákon Avril Lavigne. Az énekesnő 2002-ben, a Complicated című dalával robbant a köztudatba és megállíthatatlanul tört a népszerűség és világhírnév felé. Karrierje során hét stúdiólemezt jelentetett meg, melyeken olyan nagy sikert elért dalok voltak hallhatóak, mint a Sk8er Boi, a My Happy Ending, a Girlfriend, a What the Hell, a Here's to Never Growing Up, a Head Above Water és a Bite Me – csak hogy néhányat említsünk a legnépszerűbb szerzeményei közül.

Az idei év egyébként kiemelkedően fontos az énekesnő számára, hiszen azon túl, hogy idén lesz 20 éves második, Under My Skin címre keresztelt stúdióalbuma, ő maga szeptermberben belép a negyedik x-be, így aligha meglepő, hogy nosztalgikus hangulatba került és úgy döntött, kiadja a leg-legeket tartalmazó dalgyűjteményét, Greatest Hits címmel, amely hivatalosan június 21-én kerül majd forgalomba. A hírt a közösségi oldalakon keresztül tudatta a fanatikusokkal, mondván, hogy a Greatest Hits turnéhoz bizony egy ilyen jellegű kiadvány is dukál.

A turné egyébként hamarosan kezdetét veszi, melynek első szakaszában az Egyesült Államokban lép fel az énekesnő, majd Európa felé veszi az irányt, végül ismét visszatér Amerikába. A hazai rajongók hozzánk legközelebb az ausztriai Nickelsdorfban láthatják őt, ugyanis június 15-én a Novarock Fesztiválon teszi tiszteletét. A turné állomásairól itt olvashatsz bővebben.

Fotó: Facebook / Avril Lavigne

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek