Starity

Új főszerepet kapott Isabella Castillo

2024. május 28. 10:10   |   Szerző: Bonita88

A Sed de Vengenza eredeti történet lesz a Telemundo kínálatában, amelynek már meg van a két főszereplője. Danilo Carrera és Isabella Castillo.

hirdetés
Új főszerepet kapott Isabella Castillo

Isabella Castillot jelenleg a mexikói nézők a El Senor de los Cielos sorozatban láthatják, amelyben szintén fontos szerepet alakít, viszont a Telemundo nyáron kezdődő telenovellájában a főhősnő karakterét kapja meg, aki így először lesz látható főszerepben náluk. A főhős szerepét pedig a nálunk jelenleg futó Leona bosszúja sztárja Danilo Carrera alakítja majd, neki is ez lesz az első telemundós főszerepe. Szóval márcsak ezért is érdekes lesz, hogy mire lesz képes a két híresség ebben az új szériában.

Úgy gondolom, hogy a Telemundo, sokkal kockázatosabb dolgokat csinál, mint más cégek, folyamatosan újít, mindig gondoskodik arról, hogy a közönségnek új műsorokat készítsen, amelyeket még nem láttak, így én is sokkal jobban fejlődhetek színészként

 – nyilatkozta nemrég a People magazinnak adott interjújában.

Danilo Carrera és Isabella Castillo vezeti a szereplőket a bosszúról, szerelemről és megtévesztésről szóló történetben, amely Fernanda Ríos (akit Castillo alakít) életét követi, aki egy gyönyörű és találékony nő, aki elhatározta, elkerüli a gyermekkorában átélt szörnyű bántalmazást. Tervei azonban balul sülnek el, amikor a megtévesztés és zsarolás mestere, Eugenio Beltrán, a rosszindulatú és kegyetlen üzletember bevezeti a sötét világába, a Del Pino család ellen indított bosszúhadjáratához és aljas tervei megvalósításához használja fel őt – tette közzé a széria tartalmát a People magazin.

A premierről egyelőre még nincs információ, csupán annyit lehet tudni, hogy még idén nyáron kezdik el forgatni, valamint hogy a Sed de Venganza alapötletét Eric Vonn írta, Camilo Vega és Miguel Varoni fogják rendezni Ximena Cantuarias és Rafael Uriostegui executive producerek kezei alatt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek