Starity

Sebastian Stan már forgatja a Thunderbolts című filmet

2024. május 12. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Nyilvánosságra kerültek az első lesifotók a Thunderbolts forgatásáról. Ezeken Sebastian Stan látható öltönyben, hosszabb hajjal.

hirdetés

Sebastian Stan nem Bucky megosztott ruháiban szerepel a Thunderbolts forgatásán készült első fotókon. A színészt legutóbb a 2021-es A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban láthattuk. Most is Bucky Barnes-ként tér vissza egy csapatnyi antihős mellett, mint például a Florence Pugh által alakított Yelena Belova.

Szombaton (május 11.) látták először a forgatáson a Georgia állambeli Atlantában. A jelenethez Stan egy sima szürke öltönyt viselt. A haja hosszabb volt, mint legutóbb, és borostás volt az arca. Néhány képen úgy tűnik, mintha a mögötte álló stábtag egy kesztyűt vinne, amit valószínűleg Bucky mechanikus karjának elrejtése miatt fog viselni.

A forgatáson csatlakozott hozzá az MCU új sztárja, Geraldine Viswanathan is. Ő idén januárban csatlakozott a projekthez egy rejtélyes szerepben. Rajta kívül még látható a képeken Nicholas Gilomen színész is, nem tudni, hogy milyen szerepben. 

További fotók a Just Jared oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek