Starity

Vége Shakira adócsalás ügyének Spanyolországban

2024. május 12. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Shakirának nem kell tovább aggódni a spanyolországi adócsalási büntetőügyben. Bizonyítékok hiányában a héten ejtették a vádakat.

hirdetés

Shakirát azzal vádolták, hogy nem fizetett be 2018-ban 6,6 millió eurós adót, az ügyészek szerint cégeket és adóparadicsomokat használt, hogy becsapja a spanyol kormányt.

Szerdán a nyomozók felfedték, hogy bizonyítékok hiányában ejtették az ügyet Shakira ellen. A popsztár augusztusban beleegyezett abba, hogy a spanyol kormánynak kifizeti a teljes összeget, hogy rendezze tartozását; a bíróság szerint azonban nem volt elég bizonyíték ahhoz, hogy a bűncselekmény egyértelmű legyen

Azt is megállapították, hogy Shakira nem "szándékozta megtéveszteni" a kormányt. A bíróság elismerte az adóbevallásában található szabálytalanságokat, de az ügyet elutasította. 

Ez véget vetett az adóhatóságok által folytatott lejárató kampánynak... és bizonyítja, hogy az énekesnő részéről soha nem volt semmilyen csalárd viselkedés

- mondta a hír kapcsán védőügyvédje. Hozzátette, Shakira "teljes mértékben elégedett azzal, hogy a bíróság elismerte, hogy nem követett el semmilyen bűncselekményt, ami csalással kapcsolatos".

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek