Starity

Erős kötelék a Vastag fivérek közt

2010. december 20. 11:11   |   Szerző: Cukormázas_leguán

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem a viszony, hanem a távolság volt a gond az ifjabb Vastag testvér szerint. Amikor Csabi ugyanis felköltözött Veszprémből Budapestre, megszakadt a kapcsolatuk.

hirdetés
Erős kötelék a Vastag fivérek közt

Az X-Faktor hozta össze a Vastag fivéreket? Tomi egy interjúban azt nyilatkozta, hogy eddig nem volt afféle testvéri kötődés kettőjük között, de ez a műsor mindent megváltoztatott. Míg Csaba csak azért jött az X-Faktorba, hogy elkísérje a még vezetni nem tudó öccsét, közben ő is beugrott egy dalra. Egy olyan dalra, ami lélegzetelállítóan sikerült, így a zsűri kénytelen volt továbbengedni a 28 éves fiút, aki mára már legendává lett; megnyerte az első magyar X-Faktort. Ám ebben Tomi is nyertes, hiszen visszaszerezte bátyját, és ezáltal olyan erős kötődés alakult ki kettőjük között, mint eddig soha.

Én a műsor alatt kaptam egy igazi bátyust, hiszen a karácsony kivételével 6 évig tényleg nem találkoztam vele. Ebből a szempontból ez már megérte, és egy álom lenne, ha ez sikerülne. Mindkettőnknél mondhatom, hogy a lelkünk megnyugodna, ha csak az egyikünknek sikerülne – nyilatkozta Vastag Tamás az X-Faktor-napon.

A 19 éves fiú hosszú heteket vészelt át az X-Faktorban, kiesése pedig talán az eddigi legdrámaibb volt, hisz testvérével kellet megmérkőzni.

Ennél szebb befejezést ennek a dolognak nem is adhattunk volna ő márcsak így emlékezik a testvérpárbajra, a dalt ugyanis nem egymás ellen, hanem épp ellenkezőleg: egymásnak ajánlották fel.

Arra a kérdésre pedig, hogy „Miben nyilvánul még meg, hogy visszakaptad a tesód?”, a következőképp válaszolt:

Az elmúlt 19 év során, mióta a földön vagyok, nem nagyon tudtam őt felhívni, ha valami bántott. De most már épp ellenkezőleg, ha valami olyan van, amit egyedül nem tudok megoldani, bizalommal fordulok hozzá.

Saját bevallásuk szerint ez soha nem fog változni, örökké ilyen jó testvérek maradnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek