Starity

Olivia Munn elárulta, hogy súlyos áldozatot követelt tőle a rák

2024. május 14. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Olivia Munn elárulta, hogy méheltávolításon esett át a rákja miatt. A petéit lefagyasztotta.

hirdetés

Olivia Munn meghozta a nehéz, de szükséges döntést, méheltávolításon esett át, hogy meg tudjon küzdeni a rákkal. A Vogue vasárnap hosszú interjút közölt a 43 éves színésznővel. Ebben elárulta, hogy a mellrák elleni bátor küzdelme miatt eltávolította a méhét és más reproduktív szerveit is.

Nagy döntés volt, de számomra ez volt a legjobb döntés, mert jelen kellett lennem a családom számára

- mondta Munn.

A műtét előtt a gyógyszerek miatt "legyengítő kimerültséget" tapasztalt, ahogy ő fogalmazott. A gyógyszer célja az volt, hogy elnyomja az ösztrogénszintjét, és remélhetőleg elkerülje a rák kiújulását a szervezetében azáltal, hogy korlátozza ezeket a hormonokat. De a nem kívánt mellékhatás az volt, hogy teljesen kimerítette őt. A barátai azzal vigasztalták, hogy a fia, Malcolm nem fog ezekre az időkre emlékezni. 

De én csak arra gondoltam magamban, hogy én emlékezni fogok erre, hogy kihagytam ezeket a dolgokat. Ez az ő gyerekkora, de ez az én anyaságom is, és nem akarom kihagyni ezeket a részeket, ha nem muszáj.

A műtét igazi összeomlást okozott nála: 

Annyira furcsa, amikor egész életedben ezzel a testtel éltél, olyan sokáig menstruáltál, érezted, mikor van peteérésed, és egyszer csak eltűnt.

Végül elmondta, hogy a műtét előtt lefagyasztatta a petesejtjeit, így az elkövetkező években még bővülhet a családjuk. 

via Perez Hilton

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek