Starity

Kiderült, miről fog szólni a Doktor Szöszi "folytatása"

2024. május 14. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Előzménysorozatot kap a Doktor Szöszi, ami Reese Witherspoon karakterének középiskolás éveivel fog foglalkozni.

hirdetés

Megerősítették a Doktor Szöszi előzménysorozatát, ami az Amazon Prime Videora fog érkezni. A hírről először a múlt hónapban pletykáltak.

A sorozat címe Elle lesz, és Reese Witherspoon, az eredeti Elle Woods, jelentette be a hírt a színpadon teljes Elle Woods jelmezben. Witherspoon executive producerként fog tevékenykedni a sorozatban, amit Laura Kittrell készített, aki a showrunner szerepét is betölti.

A Variety beszámolója szerint a sorozat "Elle Woodsot követi a középiskolában, miközben megismerjük azokat az élettapasztalatait, amelyek azzá az ikonikus fiatal nővé alakították őt, akit az első Doktor Szöszi filmben megismertünk és megszerettünk".

Witherspoon így nyilatkozott:

Tényleg nem is lehetnék izgatottabb a sorozat miatt! A rajongók megismerhetik, hogy Elle Woods hogyan navigált a világában tinédzserként a sajátos személyiségével és leleményességével, olyan módon, ahogyan csak a mi szeretett Elle-nk tudott. Mi lehetne ennél jobb?! Rendkívül hálás vagyok a Prime Video és a Hello Sunshine hihetetlen csapatának - valamint a csodálatos írónknak, Laura Kittrellnek -, hogy valóra váltották ezt az álmomat. A Doktor Szöszi visszatér!

További információkat, mint a szereposztás vagy a megjelenési dátum, egyelőre nem hozták nyilvánosságra. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek