Starity

A Sárkányok háza két színésznője nagyon nem örült annak, hogy mém lett belőlük

2024. május 15. 16:04   |   Szerző: Four

Pár éve a kedvenc koktéljaikról nyilatkoztak, és a videó nagyon népszerű lett.

hirdetés

Két évvel ezelőtt nagyon népszerű lett egy videó, amelyben a Sárkányok háza két színésznője, Olivia Cooke és Emma D'Arcy arról beszélgetett, kinek mi a kedvenc koktélja. 

Minderre a sorozat promótálása alkalmával került sor, és egyikük se akarta elhinni, mekkora nézettsége lett a felvételnek. 

Negroni. Sbagliato. Proseccóval. 

- jelentette ki D'Arcy a kérdésre válaszolva, mire Cooke így reagált:

Csodás! Én pedig igazából nagyon megszerettem - idősebb koromra - a martinit. A gin martinit citromhéjjal. Szerintem nagyon elegáns, és nagyon hamar kész leszek tőle. Maximum kettőt tudok inni, és utána rosszul leszek. 

A két híresség kis párbeszédét utána rengetegen utánozták TikTokon, Cooke és D'Arcy pedig bevallotta, egyáltalán nem örültek ennek:

Elég hosszú ideig nagyon utáltam. Egy bárban voltam, és egy nő kinyitotta nekem az ajtót, majd erős spanyol akcentussal, engem utánozva megszólalt: "Csodás!" Azt éreztem, hogy "te jó ég, több mint egy évtizednyi munkám egyetlen szóra redukálódott."

- mondta Cooke.

Emma pedig kijelentette, "nem tud semmi újat mondani erről, mert nagyon nehéz arra reagálni, ha egyszer mém lesz az emberből."

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek