Starity

Chris Hemsworth üzent azoknak a rendezőknek, akik csúnyán kritizálták a szuperhősfilmeket

2024. május 15. 17:05   |   Szerző: Four

A színész számos produkcióban alakította Thort, kifejtette, mit üzen a kritikusoknak.

hirdetés
Chris Hemsworth üzent azoknak a rendezőknek, akik csúnyán kritizálták a szuperhősfilmeket
Fotó: hu.depositphotos.com

Chris Hemsworth nem félt üzenni azoknak a híres rendezőknek, akik kendőzetlenül szidják a szuperhősös filmeket. A Bosszúállók sztárja ugyan nemrég beismerte, hogy elszúrta a Thor: Szerelem és mennydörgést, de ettől függetlenül határozottan a műfaj védelmére kelt. 

Keménynek érzem [a kritikákat]. És nagyon zavarnak, főleg ha legendáktól kapom. Számomra szemforgatásnak tűnik, amikor az emberek kritizálják a szuperhős-műfajt. Azoknak a fickóknak is voltak rossz filmjei - mindannyiunknak vannak.

- nyilatkozta a The Sunday Timesnak. 

Amikor arról beszélnek, mi a rossz a szuperhősökben, akkor azt mondanám: "Oké, rendben, ezt mondjátok annak a milliárdnyi embernek, akik megnézik ezeket a filmeket. Akkor ők mind rosszul gondolkodnak?" 

- mondta. 

Többek között Martin Scorsese, Jodie Foster, Ridley Scott és Jane Campion is kifejezte már az ellenérzéseit ezzel a műfajjal kapcsolatban, de például James Gunn és Tom Holland többször is kiállt a filmek mellett. 

Hemsworth szerint a közhiedelemmel ellentétben nem a szuperhősfilmek változtatták meg a mozibajárási szokásokat, hanem az okostelefonok és a közösségi média:

A szuperhősös filmek valójában éppen bevonzották a mozikba az embereket a nagy változások idején, és most a nézők kezdenek visszatérni. Tehát egy kicsit jobban is méltányolhatnák őket. 

- mondta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek