Starity

Liam Payne exe megrázó titkot árult el - úgy tűnik, súlyos dolgot kért tőle az énekes

2024. május 16. 11:11   |   Szerző: Four

A híresség 2022-ig a One Direction egykori énekesének menyasszonya volt, elárult egy szomorú dolgot.

hirdetés

Liam Payne egykori menyasszonya traumatikus dologról számolt be a People-nek. Maya Henry 2018-tól 2022-ig volt a One Direction egykori tagjának barátnője, akit az énekes el is jegyzett, ám a kapcsolatukból nem esküvő, hanem szakítás lett. 

Henry elárulta, pár évvel ezelőtt traumatikus abortuszon esett át - ugyan nem említette, hogy mikor, de feltehetően akkor történt, amikor még párkapcsolatban élt Payne-nel. 

Mindezt új könyve, a "Looking Forward" kapcsán mesélte el - az alkotás elmondása szerint fikció, de "egyértelműen valódi események" ihlették, amelyek a saját életében történtek. 

A könyv egy pontján a főszereplő Mallory súlyos komplikációkkal küzd az abortusza következtében, mindeközben pedig "elbűvölő brit popsztár szerelmével, Oliverrel él kapcsolatban."

Amin a való életben keresztülmentem, nagyon hasonló ahhoz, amit Mallory megél a könyvben. Voltak komplikációk az abortuszomat követően, és egyedül kellett kórházba mennem.

- nyilatkozta.

Embed from Getty Images

Henry nem árulta el, hogy kitől várt gyermeket és kivel élt együtt akkor, Payne pedig eddig nem nyilatkozott erről. 

Maya könyvében Mallory híres barátja ultimátumot ad neki: vagy megtartja a babát de akkor szingli anyukaként kell felnevelnie, vagy vele marad - de ebben az esetben elveteti a gyermeket.

Henry elmondása szerint ő ugyanebben a helyzetben találta magát egykor - és megbánta, hogy az abortusz mellett döntött. 

Ha csak rólam szólt volna, akkor nem tettem volna meg. Ugyanakkor ha másként döntök, akkor elveszítettem volna az embert, akit szerettem. Nagyon sok komoly, nehéz beszélgetésen vagyok túl. De visszanézve azt gondolom, minden okkal történik. 

- jelentette ki. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek