Starity

Jeremy Rennert még mindig rémálomok gyötrik a balesete miatta

2024. május 19. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Jeremy Renner elárulta, hogy a mai napig nem tud szabadulni a hóeke-balesetétől, akár ébren van, akár alszik.

hirdetés

Jeremy Renner súlyos sérüléseket szenvedett, miután 2023 szilveszterén egy tragikus balesetben elgázolta egy hókotró. Csodával határos módon felépült, és alig több mint egy évvel a baleset után visszatért Kingstown polgármestere című sikersorozatának forgatására. A sorozat harmadik évadának premierje június 2-án lesz.

Egy új interjúban mesélt a sérülései mértékéről és felépüléséről.

Minden este újra átélem. Ott van a látomásaimban. Benne van az álmaimban és az ébrenléti gondolataimban

- vallotta be.

Rennernek 38 csontja tört el a sérülés során, és elmondta, hogy "sok pénzbe" került néhány orvosi beavatkozás, amin átesett, annak ellenére, hogy volt egészségbiztosítása.

De mit érdekel engem

- mondta a nagy számlákról.

Életben vagyok. Mosollyal az arcomon élem az életet. És ezen semmi sem fog változtatni. Semmi. Lehetetlen, hogy rossz napom legyen.

A színész még viccelődött is:

Az orvos azt mondta, hogy még a f*rkam is eltört. Hogy törik el a f*rkam?

Renner elmondta, hogy először nem fogta fel a sérülései mértékét, majd azt hitte, hogy meg fog halni, miközben kezelték. A visszatérése a forgatáshoz kihívást jelentett, ugyanis eleinte rosszul mérték fel, mit bír már el: 

Rájöttünk, hogy túl keményen dolgoztattak, túl sok órát, túl sok napot egymás után. Amire hajlandó vagyok, az minden, de hogy mire vagyok képes, az más kérdés.

Hozzátette, hogy úgy kezelték, "mintha gyerekszínész lennék". A forgatás alatt végig Pittsburghben maradt ahelyett, hogy hazarepült volna Kaliforniába a pihenőidejében, és belefért, hogy folytassa a rehabilitációját.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek