Starity

Ünneplő tömeg várja Nagyváradon Renátát

2010. december 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetségkutató győztese miatt felbolydult a romániai nagyváros. A 19 éves lány karácsony első napján tér haza, ahol óriási tömeg várja ünnepelve.

hirdetés
Ünneplő tömeg várja Nagyváradon Renátát

Ünneplő tömeg, óriási torta és tűzijáték – ez várja Tolvai Renátát Nagyváradon. Az idei év megasztárjára méltán büszke a város.

A Megasztár 5 győztesét csaknem ezer fős tömeg várja majd Romániában. Renáta hazatérésére már a határnál üdvözlőtáblákkal készülnek a rajongói, az ünnep pedig a városban folyik tovább.

„Már alig várjuk, hogy Reni négy hónap után újra itt legyen velünk, és beszéljünk az elmúlt hetek eseményeiről. Hatalmas tortával és sok-sok meglepetéssel készülünk a fogadására. Minimum nyolcszáz főre számítunk – mesélte Dorina, Reni legjobb barátnője, aki nevetve még hozzátette: Tűzijátékot és tűznyelőket még nem rendeltünk,de jövő hétig bármi megeshet.”

Az ünneplés ellenére Reni családja és közeli barátai sem tudták még feldolgozni, hogy a 19 éves lány néhány hónap alatt ekkora sztárrá nőtte ki magát.

„Még mindig nem tudtuk felfogni,  mi is történt, de szerintem még a lányom sem. Ehhez idő kell, de az már biztos, hogy nem csak mi, hanem egész Nagyvárad büszke rá” – nyilatkozta Tolvai Gyula, Reni édesapja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek