Starity

Megkezdődött a Yellowstone új évadának forgatása!

2024. május 22. 08:08   |   Szerző: Four

A népszerű sorozat forgatása elkezdődött, hamarosan jönnek az új részek.

hirdetés

A Paramount hétfőn jelentette be, hogy megkezdődött Montanában a Yellowstone ötödik évadának, egészen pontosan az évad második felének forgatása. Ahogy már korábban kiderült, idén novemberben várhatók a sorozat zárórészei, habár a készítők egy évvel korábban tervezték a befejezést - az írói sztrájk miatt azonban sokat csúsztak a munkálatok.

A hivatalos bejelentés szerint az új részek továbbra is a Dutton család intrikákkal és küzdelemmel teli életét  dolgozzák fel: „felbomló szövetségek, megoldatlan bűntények, fájó sebek és keményen kiérdemelt tisztelet” jellemzi majd az ötödik évadot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy kik térnek vissza a produkcióba, és az sem tiszta, hogy Kevin Costner hány epizódban fog szerepelni – ha szerepel-e egyáltalán.

Az ötödik évad premierjét követően ugyanis kiderült, hogy Costner és a sorozat készítője, Taylor Sheridan között kreatív ellentétek alakultak ki, emellett Sheridan egyáltalán nem örült neki, hogy a színész a Yellowstone-nal szemben előtérbe helyezte a többrészes western filmsorozatát, a Horizont.

Costner májusban úgy nyilatkozott, „még nem látott semmilyen forgatókönyvet az ötödik évad folytatásáról, és nem vonták bele semmi ilyesmibe”. De leszögezte, „nyitott arra”, hogy visszatérjen John Dutton szerepében.

A Yellowstone mindig is elsőbbséget élvezett nálam, és helytelen bármi mást sugallni.

- nyilatkozta a színész a róla terjengő pletykákról.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek