Starity

Jim Parsons elárulta, láthatjuk-e még a jövőben Sheldon Cooper szerepében

2024. május 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A színész több, mint egy évtizeden át alakította az elméleti fizikust.

hirdetés

Fotó: Warner Bros.

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, Sheldon Cooper szerepe tette fel Jim Parsonst a térképre, mely karaktert 12 évadon keresztül formálta meg a 2007 és 2019 között futott Agymenők című szituációs komédiában. A színész ezt követően Az ifjú Sheldonban folytatta karrierjét narrátorként az általa alakított, méltán népszerű szereplő gyerekkori éveit felölelő testvérsorozatban, mely ugyancsak hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében. Jim egyébként kolléganőjével, Mayim Bialikkal közösen feltűnt a sorozat hetedik, záróévadának fináléjában is, mintegy végső istenhozzádot monndva Sheldonnak. Nemrégiben az E! Online riportere faggatta arról az 51 éves színészt, hogy ismét életre keltené-e a karaktert, amire ő ekképp felelt:

Soha ne mondd, hogy soha. Az élet hosszú, ha Isten is úgy akarja. De nem tartom valószínűnek.

Jim Parsons és Mayim Bialik Az ifjú Sheldonban I Fotó: Warner Bros.

Nagyon-nagyon különleges élmény volt [Az ifjú Sheldon fináléjában szereplni]. Ma is különös érzés, tudod? Ez már a második [búcsú] volt, hiszen, amikor véget ért az Agymenők, az is hasonló érzés volt számomra. [...] Amikor befejeződik a forgatás, akkor ott számodra véget ér a dolog, néhány hónappal később pedig az egész világ számára véget ér, és nagyon furcsa érzés tud lenni az, ahogyan az érzelmek özöne újra végigfut rajtad

– magyarázta Parsons.

Georgie & Mandy's First Marriage címmel jön a folytatás I Fotó: Warner Bros.

A rajongóknak azonban nincs okuk csüggedni, hiszen nem kell végérvényesen elbúcsúzniuk a Cooper családtól. Georgie & Mandy's First Marriage címmel ugyanis érkezik az utánpótlás egy újabb testvérsorozat képében Montana Jordan és Emily Osment főszereplésével, melynek képkockáin keresztül bepillantást nyerhetünk Sheldon bátyjának életébe és annak Mandyvel kötött házasságába. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kezdődik a széria forgatása, így egyelőre talány az is, hogy mikor kerül képernyőre a Chuck Lorre Productions és a Warner Bros. Television szerelemgyerekeként létrejövő produkció.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek