Starity

Charlie Hunnam összetört, amikor Jamie Dornanre cserélték A szürke ötven árnyalatában

2024. május 21. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A színész még egy évtized elteltével is fájlalja, hogy elbukott egy olyan ígéretes szerepet, mint amilyen Christian Grey-é.

hirdetés

Embed from Getty Images

Charlie Hunnam megbocsát, de nem felejt! Kilenc évvel ezelőtt, 2015-ben került a mozikba az E. L. James regénytrilógiáján alapuló Ötven árnyalat-filmsorozat első adaptációja, ám a színész még mindig szomorú amiatt, hogy végül elvették tőle Christian Grey megformálásának lehetőségét, hogy helyét kollégájával, Jamie Dornannal töltsék be.

Ó, haver, képtelen vagyok erről beszélni!

– nyilatkozta a TMZ riporterének Charlie a közelmúltban.

Közel sem vagyok olyan gazdag, mint lehetnék

– tette hozzá arra utalva, hogy milyen nagy bevételtől bukott el az elveszített lehetőség miatt és azt is beismerte, hogy a mai napig nem látta az egyébként igen nagy sikerű filmet, melyben partnere az a Dakota Johnson lett volna, aki egyébként a női főszereplőt alakította a trilógiában.

Dakota Johnson és Jamie Dornan, mint Anastasia Steele és Christian Grey I Fotó: Universal Pictures

Úgy éreztem, igazán különleges lett volna ennek a karakternek a bőrébe bújni és szerintem jó munkát végeztem volna, máskülönben nem is vállaltam volna a szerepet

– nyilatkozta még 2014-ben a Life & Style-nak.

Amikor valami ilyesmivel töltöd az idődet és munkád során életre kel a karakter a fejedben, szívszorító tud lenni, ha végül mégsem nyílik alkalmad eljátszani a szerepet. Összetörtem, amikor búcsút kellett mondanom a karakternek és el kellett engednem a megformálásának lehetőségét.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek