Starity

Travis Kelce elárulta, melyik a kedvenc dala Taylor Swift legújabb albumáról

2024. május 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A Grammy-díjas előadó egy hónappal ezelőtt dobta piacra tizenegyedik stúdióalbumát.

hirdetés

 

2024. április 19-én The Tortured Poets Department címmel jelent meg Taylor Swift újdonsága, mely azon túl, hogy lenyűgözte az énekesnő rajongóit, hihetetlen rekordokat is döntöget. A duplaalbum különlegessége, hogy nem kevesebb, mint 31 dalt sorakoztat fel, melyek közül már amúgy sem könnyű kedvencet választani, ám nemrégiben a People magazin egyik munkatársa mégis arra kérte a szőkeség szerelmét, Travis Kelce-t, hogy emelje ki közülük azt, amelyik a legkedvesebb a szívének.

Kissé elfogult vagyok a So High Schoollal szemben

– vallotta az amerikaifutball-játékos, aki 2023 óta alkot egy párt a Grammy-díjas előadóval. Választása egyébként aligha véletlen, ugyanis a fanatikusok Swift albumának megjelenése óta spekulálnak azon, hogy ő ihlette az énekesnőt a dal megírására.

Feleségül fogsz venni, megcsókolsz vagy megölsz engem? / Ez csak egy játék, de valójában / Fogadok, hogy mindhárom szóba jöhet számunkra

– énekli a dalban Taylor, ami minden bizonnyal egy utalás részéről Travisre, ugyanis évekkel a találkozásuk előtt arról kérdezték a sportolót, hogy kit venne feleségül, kivel csókolózna és kit tenne el láb alól, ha Taylor Swift, Katy Perry és Ariana Grande közül választhatna csak, a férfi pedig azt felelte, hogy Perryvel kötne házasságot, Swiftet csókolná meg és Grandét iktatná ki.

Travis egyébként azon túl, hogy igen támogató párja Taylornak, még hatalmas rajongója is a szerelmének, ugyanis amikor csak teheti, tiszteletét teszi a The Eras Tour elnevezésű fellépéssorozat állomásain. Jelenleg egy pár napos pihenőt tart az énekesnő két fellépés között, így alkalma nyílt szép elmékeket szerezni, miközben kedvesével Olaszországban, a Comói-tónál romantikáztak.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek