Starity

Freddie Highmore elbúcsúzott a Doktor Murphy sorozattól

2024. május 21. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Freddie Highmore hét évad után elbúcsúzott a The Good Doctor, magyarul Doktor Murphy sorozattól.

hirdetés

Freddie Highmore a People-nek beszélt arról, hogy hét évad után befejezi a Doktor Murphy sorozatot és búcsút int Shaun Murphy szerepének.

Vicces visszagondolni a hét évre, és azt hiszem, nagyon nehéz lesz búcsút venni tőle. Olyan sok mindenen mentünk keresztül együtt

- kezdte.

A COVID a forgatás közepén jött, és azt hiszem, ez különösen rákényszerített minket arra, hogy összekovácsolódjunk. Jó pár évig mi voltunk az egyetlenek, akikkel bármelyikünk a közvetlen családon kívül találkozott, és úgy gondolom, hogy amikor az ember ilyen dolgokon megy keresztül másokkal, az nyilvánvalóan közelebb hozza őket egymáshoz.

Elégedett a fináléval: 

Meglepő befejezés lesz, de egyben olyan befejezés is, amit szerintem minden jó finálé tesz: emlékeztet minket a kezdetre, és összeköti ezt az utazást, amin Shaun és az összes karakterünk végigment. Olyan érzés lesz, mintha bizonyos szempontból bezárult volna a kör, de ugyanakkor a karaktereinket a jövőbe kalauzoljuk. 

Beszélt az alakításáról is, és az autizmus valósághű ábrázolásáról: 

Mindig is ez volt a legfontosabb számomra a szerep eljátszásában. Ha valamit remélek, az, hogy a sorozat apró, pici kis módon segített megkérdőjelezni a sztereotípiákat, megváltoztatni az emberek autizmusról alkotott képét. Ez lenne az, amire minden bizonnyal a legbüszkébb vagyok, és mindig is ez volt a célunk és szándékunk.

A finálét kedden (május 21-én) sugározza az ABC.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek