Starity

Chad Michael Murray szerint elhamarkodott döntés volt a Sophia Bush-sal kötött házassága

2024. május 21. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

A Tuti gimi sztárjai 19 évvel ezelőtt, 2005-ben kötöttek házasságot egymással.

hirdetés

 

A 2000-es évek elején igen nagy médiafigyelem és felhajtás övezte a Tuti gimi sztárjainak mind a kamerák előtt, mind azok mögött kibontakozó románcát, ám Chad Michael Murray és Sophia Bush kapcsolata hamarabb zátonyra futott, mint az általuk megformált Lucas és Brooke egymás iránti fellángolása. Az egykori szerelmesek 2005-ben, közel egyévnyi jegybenjárás után, Santa Monicában kötöttek házasságot, öt hónappal később azonban különváltak útjaik. Sophia 2006-ban a házasság érvénytelenítését kérte a bíróságtól arra hivatkozva, hogy a férje hűtlen volt hozzá, ám kérvényét elutasították, így kénytelen volt beadni a válókeresetet. Válásukat az év decemberében mondta ki a bíróság.

A rövid, ám annál viharosabb válás témája nemrégiben a The Cut által Murray-jel készített interjúban is szóba került, a színész pedig így fogalmazott egykori felesége és a tönkrement házasság kapcsán, mintegy megerősítve: elhamarkodott döntés volt a frigy, amit csak tulajdon éretlenségével tud magyarázni.

Kölyök voltam. Azt sem tudtam, merre van a fel és le, a jobbra és balra. Kiköltözöl [a családi fészekből] és úgy vagy vele, hogy Most mi következik? Megházasodni? Hűha, izgalmas!.

Sophia is hasonlóképp reflektált az egykori szerelemre, amikor 2018-ban Andy Cohennek úgy nyilatkozott a Chadhez fűződő kapcsolatáról, hogy

Mindenki volt már 22 éves és hülye. [...] Az emberek egyszerűen nem képesek leszállni a témáról. El tudod képzelni, milyen az, amikor az emberek állandóan azzal a barommal jönnek hozzád, akivel a középsuli végzős évében randiztál?

Ami Chadet és a jelent illeti, Chosen-beli kolléganőjével, Sarah Roemerrel alkot egy párt 2014 óta, akit a következő évben feleségül is vett. Kapcsolatuk fennállása alatt eddig három gyermekük született: egy fiú és két lány.

Sophia ezzel szemben két évnyi randevúzás után ment hozzá Grant Hughes üzletemberhez, de 13 hónapnyi házasság meggyőzte: nem ezt keresi, így beadta a válókeresetet. Múlt hónapban hozta nyilvánosságra, hogy magát queernek vallja és jelenleg Ashlyn Harris futballista hölggyel él együtt.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek