Starity

Aggódnak a barátai: Taylor Swift könyörög a szerelmének, hogy csatlakozzon hozzá a turnéjára

2024. május 22. 08:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő nem bír egyedül maradni: nagyon hiányolja a szerelmét a koncertturnéján.

hirdetés

Taylor Swift nagyon nem szeret ilyen távol lenni a szerelmétől: az énekesnő világkörüli koncertturnéja pár napja folytatódott, de már most nagyon tart attól, hogy milyen hatással lesz a kapcsolatára a külön töltött idő.

A Life & Style forrása szerint Swift egyenesen szeparációs szorongással küzd, a barátai pedig azt javasolják neki, inkább próbáljon teret adni Travis Kelce-nek.

Most lesznek külön a legtöbbet az eddigiekhez képest. Travis párszor meglátogatja majd, de Taylor nem utazhat el csak úgy, hogy találkozzanak, tehát most minden Travisen múlik, ami nagyon aggasztja Taylort. Nagyon erősen felütötte a fejét a szeparációs szorongása, a barátai szerint pedig rossz jel, hogy Taylor ennyire pánikol attól, hogy távol vannak egymástól.

- mondta a bennfentes, aki szerint az énekesnő odáig elment, hogy „könyörgött Travisnek, kísérje el őt a turnéjára.”

A barátai viszont úgy látják, Taylornak egyedül is boldognak kellene lennie. Mielőtt Travis belépett az életébe, Taylor nagyon izgatottan várta a turnét, most viszont mintha nem tudná élvezni az egészet, csak akkor, ha Travis vele van.

- tette hozzá az illető.

De nem csak emiatt nehezedik súly a sportoló vállára: folyton azt kérdezik tőle az emberek, hogy mikor kéri már meg Taylor kezét.

Az emberek folyton azt kérdezgetik Travistől, mikor lesz a lánykérés. A barátai azt tanácsolták Taylornak, hogy kezelje lazán a helyzetet és hagyja, hogy minden menjen a maga útján. Taylornak meg kell nyugodnia, venni pár mély levegőt és bízni Travisben illetve a kapcsolatukban. Ha szilárd alapokon áll a kapcsolatuk, akkor egy kis külön töltött idő csak megerősíti a szerelmüket.

- jelentette ki a forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek