Starity

Bűnügyi nyomozás indult Matthew Perry halála miatt

2024. május 22. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Hat hónappal a tragikus esemény után, nyomozás indult Matthew Perry halála miatt, az ügyet kivizsgálják.

hirdetés
Bűnügyi nyomozás indult Matthew Perry halála miatt
Fotó: hu.depositphotos.com

Hat hónappal Matthew Perry halála után a Los Angeles-i rendőrség és a kábítószer-ellenes hatóság közös bűnügyi vizsgálatot indított a halála körülményeinek feltárására - írja a THR.

Perry október 28-án, 54 éves korában halt meg az altatószer, a ketamin akut hatásába, derült ki a boncolásából.

A halála utáni vérmintákban talált magas ketaminszintek mellett a fő halálos hatást mind a szív- és érrendszeri túlstimuláció, mind a légzésdepresszió okozhatta

- olvasható a jelentésben. A boncolás a fulladás, a koszorúér-betegség és a buprenorfin (opioidfüggőség kezelésére használt gyógyszer) hatásait is felsorolta a halálához hozzájáruló tényezőként, amelyet balesetnek nyilvánítottak, és nem gyanítottak idegenkezűséget.

Most azonban a Los Angeles-i rendőrség és a DEA vizsgálja, hogy a színész szervezetében hogyan volt ennyi drog, és általában birtokolt-e. Perry ketamin-infúziós terápián vett részt, amely segített a depresszió, a szorongás, a PTSD, a drog- és alkoholproblémák, a krónikus fájdalom és más problémák kezelésében. Az utolsó kezelése másfél héttel a halála előtt volt.

A halálakor a szervezetében lévő ketamin nem származhatott ebből az infúziós terápiából, mivel a ketamin felezési ideje három-négy óra vagy annál kevesebb

- állapította meg a boncolás.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek